Tauko on kkyllä tehnyt tehtävänsä ja treenaaminen on taas kivaa. Ja mikä parasta... se on kivaa niin mun kuin Nattan mielestä.

Maanantaina käytiin fiilistelemässä Ikean parkkiksella EPK:n porukan kanssa. Juoksujen takia Natta oli vikana, joten se sai kerätä intoa muita katselemalla.

Treeniohjelmaan kuului vauhtinoutoja, luovutusasentoja, hyppyä ja eteenmeno.
Ekana tehtiin muutama vauhtinouto Annun avustuksella. Nämä oli Nattan mielestä super hauskoja. Vauhti oli hyvä ja nyt ne oli suoriakin.
Mun pitää vaan muistaa palkata oikein tässä, jottei lähde kiertämään.

Tokana tehtiin luovutusasentoja patukalla. Tää voimii paljon paremmin patukalla kuin ruoalla. Vielä en uskalla ottaa matkaa lisää, sillä Nattalla on se suoraan sivulle tulo niin vahva. Eli tähänkin vaan toistoja, toistoja, toistoja..
Oikean aikainen palkka, matkaa pidemmäksi.

Kun kerran sää salli, niin pitihän meijän vähän hypellä. Hyppy oli se vakio 90 cm. Viimeksi kun meni niin hienosti, niin nyt kiertäminen oli päivän sana. Saatiin kuitenkin paljon hyviäkin suorituksia tehtyä. Vielä hyppy on niin epävarma, etten uskaltaisi sitä kisoissa tehdä. Tämäkin vaatii toistoja, toistoja, toistoja.
Vahvistus "käsky"

Lopuksi vielä eteenmeno. Ekalla Natta ei nähnyt kun pallo vietiin. Hyvin se sinne kuitnekin tykitti. No, joo ei ehkä ollut yhtä tykittävä kuin aikaisemmin, mutta pitkälle meni ja lopussa hieman kaarsi. Olin kuitenkin varsin tyytyväinen. Tokalla Natta näki kun pallo vietiin ja tämä olikin mycket bra.

Ekalla näkee kun viedään, välissä autoon ja sitten valmiina.

Ihmeen vähän se juoksu Nattan vaikuttaa. Vaikka muuten kotona/ulkona laamailee, niin näköjään treeneissä tehdään sitten kunnolla töitä. Mikä on toki positiivinen asia.