Alku viikosta käytiin pitkästä aikaa treenailemassa Kirsin ja tyttöjen kanssa Hyvinkäälle. Ekassa osassa tehtiin liikkeestä istumista, ruutua ja seuraamista. Seuraamisella alotettiin ja siinä tehtiin pätkiä kaikissa temmoissa. Natta oli ihan super hyvällä päällä ja seuraaminen oli kivan näköstä ja olosta. Istumisia tehtiin aluksi yksinään ja ne oli myös tosi täpäköitä. Tämän perään sitten istuminen kokonaisena liikkeenä, joka oli mycket bra.

Ruutu ei menny ihan suunnitelmien mukaan. Vauhti oli kylä ihan hyvä ja oikeeseen paikkaan Natta klikkasi, mutta meni sivusta sisään. Olisko sitten, että pimeessä ei osannu tarkentaa tarpeeksi. Tokalla sama juttu, mutta nyt meni sisään ihan tolpan vierestä.

Tokassa setissä ruudun loppuosaa, ilman ruutua. Maahanmenot oli ihan hyviä. Kaukaa näytti siltä, että toinen kyynär olisi ilmassa, mutta Kirsin mukaan ihan hyvin se oli maassa. Kerran Natta kuvitteli, että tulisi luoksetulo ja neiti lähti tulemaan täysillä mun luokse... niin... en tuohon sen enempää kiinnittäny huomiota, kun oli vaan yksittäinen. Lopuksi vielä tunnari. Ekalla oli ympyrä. Natta meni ehkä hieman liian nopeesti kapuloille (ei keskittynyt), otti väärän, lähti palautamaan sitä, kävi vaihtamassa ja toi sen. Tehtiin uudestaan toiseen paikkaan (rivi tällä kertaa). Nyt meni hyvin kapuloille, haisteli, klikkasi oman ja otti sen. Tämän jälkeen tarkisti muut, mutta toi sen oman.

Näköjään mörkö tuota kenttää kohtaa näyttää menneen ohi. Natta toimi hyvin, eikä kyttäilly purkkeja, eikä muitakaan.

Torstaina mentiin taas tokoilemaan Katin ja Geenan kanssa. Tällä kertaa suunaksi Perkkaa. Natta alotti tekemällä istumisia yksittäin. Istumiset on näin kyllä parantanu huomattavasti. Sen jälkeen liike kisamaisesti Katin käskyttäessä. Natta kuulemma istu ihan hyvin ja pääsin palkkaamaan. Ruudussa ekalla meni taas sivusta, mutta kaks seuraavaa oli ihan nappi suorituksia. Metalli oli sitten taas tosi hyvä. Natta nosti varmasti ja palautti nopeella ravilla. Lopuksi vielä tunnari. Natta meni kasalle hyvin haisteli ja toi väärän (otti viereisen). Seuraavalla meni taas kasalle hyvällä vauhdilla ja toi oman sieltä. Kolmannella rivistä nousi taas oma.

Treenien jälkeen lenkki Vermon ympäri. Sattumalta törmättiin Mariaan ja Minnaan. Natta oli ihan täpinöissään, kun näki Marian piiitkästä aikaa.

Lauantaina mentiin taas tokoilmeen Perkkaalle Katin, Marian ja Minnan kanssa. Aluksi muutama kontaki, jotka oli ihan jees. Istumiset yksittäis oli taas tosi kivoja. Liikkeenä kun otettiin (Maria käskytti), niin Nattapa päätti äänellä. Vasta kolmannella saatiin hiljanen lähtö ja istuminenkin oli ihan jees.
Ruudut onnistus tällä kertaa ihan buenosti. Ekalla ruudussa oli palkka ja Natta meni vauhdilla juuri oikeeseen paikkaan. Toka ruutu (toisessa päässä kenttää) oli tyhjä ruutu. Sekin oli hyvä, vaikka stoppasinkin liian aikasin. Kolmannessa oli taas purkki, mutta lähetin ylipitkältä matkalta. Hyvin se neiti tykitti sinne oikeeseen paikkaan.

Metallissa käytettiin Marian kapulaa. Natta ei suostunu ottamaan kapulaa ollenkaan suuhun. Nattan mielestä kapula ol ihan yök. Otettiin sitten Katin kapula ja tehtiin muutama nosto maksalaatikko palkalla. Sitten metalli liikkeenä super palkalla ja lopuksi metalli liikkeenä Marian kapulalla. Nyt sitten oli ihan ok suoritus.

Metallin jälkeen tunnari sitten epäonnistus totaalisesti. Lähetys vaihessa Natta kyttisi Marian perään (oli autolla). Lähetyksellä Natta lähti aivan toiseen suuntaan kuin kapuloille. Uudella lähetyksellä meni kapuloille (ravilla, ei laukalla kuten yleensä), mutta teki kaikkea muuta kuin haisteli. Otettiin sitten breikki ja Natta autoon.

Geenan treenien loppuvaiheessa mentiin Nattan kanssa hengaamaan kentälle. Tehtiin seuramista, kaukoja, ruutua läheltä. Hyvin Natta keskittyi. Ei suuremmin ottanut häiriötä Geenasta. Ihan lopuksi vielä tunnari Marian liikkuroidessa. Ekalla meni hyvin, haisteli hyvin ja lähti palauttamaan hyvin. Puolessa välissä tiputti, eikä meinannut palauttaa ollenkaan. Tehtiin toinen. Tässäkin alku toimi hyvin, haisteli hyvin, llähti palauttaman hyvin. Nytkin tiputti ja söi maasta jotain. Toi kuitenkin kapulan mulle.

Pitää yrittää ens viikolla tehdä muutama tunnari, että saadaan toi palautuksen tökkiminen tsekattua. Sen verran treenit vaikutti, että metalli muutti asumaan taas parvekkeelle. Joka päivä tehdään sitä nyt sisällä ruuan yhteydessä.

Sunnuntaina aamulla lenkin yhteydessä tehtiin esineruutu pitkästä aikaa. Tämä oli vähän exs-tempore juttu, joten esineinä sai toimia pipo ja hanskat. Ruutu ei ollut ihan kisamittainen. Natta ei tarvinnu kuin kolme pistoa ja kaikki kolme esinettä nousi. Lopuksi vietiin esine yhdessä takarajalle ja sekin vauhdilla nousi siellä. Esineruudussa Natta mälvää esineitä ja luovutukset on kökköjä, joten tähän pitää jotain kehitellä. Toisaalta motivaatio on super hyvä.