Lauantaina illalla lenkin jälkeen otettiin tossa parkkiksella tottista. Lähinnä käytiin läpi alokasluokan liikkeet, koska tajusin että meijän epäviralliseen kokeeseen on enää kaks viikkoa aikaa! Eikä olla vielä kertaakaan otettu hyppyä. En tiiä, että pitäiskö siitä suosiolla sitten ottaa 0, jos ei keretä ennen treenaamaan sitä. No, onhan tässä vielä aikaa treenata.

NO, mutta treeneihin. Aluksi otettiin 2 minuutin paikallaolo. Maahanmeno oli hieman hidas, mutta nätisti pysys koko ajan paikallaan. Istumaan nousu oli hyvä ja tarpeeksi nopee.
Sitten otettiin seuraamista remmissä. Nyt ei ollu palkkaa ollenkaan mukana, mutta siitäkin huolimatta seuraaminen oli hyvä ja tiivis. Käännöksen meni ihan hyvin, täyskäännös oli hieman liian löysä. Parannusta kuitenkin on huomattavasti tapahtunu.
Sitten seuraaminen ilman remmiä (remmi oli perässä). Natta jätätti tässä todella pahasti, mutta käännökset oli parempia. Remmi kyllä häiritsi seuraamista todella paljon.
Liikkeestä seisominen oli todella hyvä, juuri niin kuin ollaan treenattu. Liikkeestä maahanmeno oli hidas ja Natta hiippaili ennen maahanmenoa. Eli tätä nyt treenataan enemmän ja yritetään saada kuntoon. Istumaan menemiset oli hyvät. No problem!

Luoksetulo oli hyvä ja vauhdikas. Aluksi otin suoraan sivulle istumaan ja tokalla kerralla eteen. Nyt eteenistuminen oli tarpeeksi lähellä. Kyllä se tästä rupeaa sujumaan.

Kotona otettiin vielä noutotreenit. Kapula nousee maasta nätisti nyt taas. Eli tähänkin vaan toistoja, toistoja ja toistoja. Vielä en siihen ole liikettä ottanu.

Laittakaahan jotain kommentteja. Olis ihan kiva tietää, että käykö joku muukin näitä lukemassa ja ketä oikein käy!