Nettiin oli päivittynyt sm-kisoihin kehät + liikejärjestys (hope so). Varsin mielenkiintoselta näyttää. Toisaalta meille hyvä, koska pääsen palkkaamaan kahdesta epävarmasta liikkeestä jos noin menee.

Kehässä 1 p-olo ja nouto. Kehässä 2 seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja hyppy. Kehässä kolme luoksetulo, liikkeestä seisominen ja kaukot.

Toisaalta on pieni jännitys jo tulevasta, mutta toisaalta Natta osaa noi, niin miksi jännittää. Torstaina käydää epiksissä testaamassa vielä kerran ja kattomassa epävarmojen liikkeiden kuntoa häiriössä.

Koska ei olla vähään aikaan saatu treenikavereita, niin ollaan treenattu yksin. Tänään käytiin Jumbon parkkihallissa treenailessa. Kerrankin oli aivan ihana treenikeli, koska ei ollut kova helle. Toisaalta eipä päästy vieraiden kanssa rannalle, kuten oli suunniteltu.

Tänään tehtiin kaukoja, luoksetulon stoppia ja tunnaria kepeillä. Kaukoissa palkkasin aina ekasta noususta. Ekalla kerralla eka nousu jumitti, mutta sen jälkeen teki tosi hyvin. Siis Natta kyllä tekee, jos vaan saa sen ekan nousemaan. Sisällä toimii hyvin, mutta nyt pitää saada ne toimimaan normaalisti taas muuallakin. Tekeehän Natta ulkonakin ihan ok, mutta istumiset jää vajaaksi ja niitä nyt oon korjaillu.

Luoksetuloa tehtiin vaihetelevasti läpijuoksuina ja tolpan kierroilla stoppeja. Tolpan kierroissa stopit on ihan loistavat, mutta luoksetulossa tulee läpi ja vauhdilla. Mistäköhän johtuu. Läpijuoksut oli taas vauhdikkaita. Pitää huomenna testailla miten sais suoralla onnistumaan parhaiten.

Tunnaria tein ihan pienillä kepeillä. Kolme kolmen kepin sarjaa ja joka kerta Natta haisteli hyvin ja toi oman. Mikä ihme niissä tunnarikapuloissa on, kun niitä ei voi tehdä noin hyvin. Pitää saada jonkun muun hajusia lainaksi, jos noi keittämisestä huolimatta haisee liikaa mulle. No, tän kanssa ei oo kiire, koska voittajaan päästään sitten joskus.... syksyllä hope so

Ens viikolla ei hirmusesti treenailla, eikä varsinkaan tehdä kokonaisia liikkeitä. Ens viikonloppu menee Nastolassa agi-rodussa. Lähden sinne Caran lapsenvahdiksi, valokuvaajaksi ja henkiseksi tueksi. Natta tulee turistiksi mukaan molempina päivinä. Eka agirotu pitkään aikaan, viimeksi ollaan oltu vuonna 2004 Nikken vikassa agirodussa. Silloin tulikin juostua moneen kertaa Nikken, Viinikkalan Riinan Veeran ja Bogien kanssa. Bogien + muun mustien joukkueen kanssa oltiin muistaakseni 5.