Nattan juoksut on tällä kertaa juostu ja pikkuhiljaa päästään taas kunnolla treenailemaan.

Noudon treenaamisessa ollaan edistytty tosi hyvin. Kotona Natta otti jo kapulan ite maasta suuhun ja käveli sen kanssa. Ja työ onnistuu niin isolla kuin metallikapulalla. Seuraava vaihe on se, että kapula otetaan treeneihin mukaan ja samaa kokeillaan siellä. Naksuttimen kanssa sain tuon noudon parantumaan. Kiitos Heidi ja Anne vinkeistä!!

Ollaan myös naksuteltu maahanmenoa ahkerasti, jotta siitä saataisiin nopeampi. Nyt se on mielestäni tarpeeks nopee, mutta toisaalta ulkonakin Natta tarjoo sitä aina ja joka paikassa.

Seuraaminen onnistuu nyt hyvin kahden-kolmen askeleen verran. Seuraaminen on tiivistä ja oikeella paikalla. Samalla taktiikalla ollaan treenattu myös käännöksiä. Toimii!!! Nyt vaan tahkotaan tota lyhyttä matkaa. Tällä kertaa en rupee liikaa hosumaan. Kerrankin oli hyvä, kun joku kokeneempi anto taas lisää treeni vinkkejä. Heidin neuvoilla ollaan saatu monta asiaa korjattua ja parannettua.

Tänään Natta oli mukana ekaa kertaa agility treeneissä. Koska treeneissä oli vaan yks koira, kokeilin Nattankin kanssa jotain. Putki oli taas kerran yli-mukava. Kokeiltiin kaks matalaa hyppyä ja putki. Natta lähti hakemaan ite jo putkea. Pikkuhiljaa ruvetaan kokeilemaan kaikenlaista. Hankaluutta aiheutti se, kun Natta joutus olemaan vasemmalla puolella. En sitten tiiä, että johtuuko tosta tokosta vai mistä. Siitä on kuitenkin tekemistä ja sitä pitää varmistaa tosi paljon. Siitä olin tyytyväinen, että Natta ei yhtään vierastanu maneesia eikä ollut ollenkaan kiinnostunut hevosen paskasta. Olis ollu kivaa kokeilla tottistakin siellä, mutta sen voi sitten tehä seuraavalla kerralla.