Ekaa kertaa päästiin Nattan kanssa Espooseen pk-tottistreeihin treenaamaan.
Ryhmässä on 6 koiraa, joista paikalla oi nyt. Jokaisen koiran kanssa treenataan yksitellen ja muut odottelevat sillä aikaa. Natta treenasi tällä kertaa toiseksi viimisenä, mikä sopi Nattalle todella hyvin. Häiriöinä meillä toimi toinen koira ja muut ryhmäläiset.

Kun otin neitin autosta niin Natta oli intoa täynnä ja oli valmis tekemään ihan mitä vaan. Viettitaso oli juuri sellanen kuin halusin. Nattan kanssa otettiin perusasentoja, seuraamisia sekä yksi luoksetulo.

Perusasennot oli vauhdikkaita ja Natta meni nätisti suoraan istumaan. Seuraaminen oli tiivistä ja innokasta, eikä sellasta matelemista kuin joskus Kauhavalla. Leikkiessä Natta rupesi herkästi murisemaan mulle, johon täytyy jatkossa kiinnittää huomiota. Tässäkin Natta kokeilee, että kumpi meistä onkaan se pomo.

Luoksetulokin oli hyvä ja vauhdikas. Natta kuitenkin meinasi tulla suoraan taas sivulle istumaan. Patukan kanssa sain sen kuitenkin vedettyä eteen istumaan. Tolla vetämis tekniikalla ruvetaan nyt sitten treenaamaan tuota eteenistumista ja katotaan miten toimii.

Kaikkien treenien aikana Nattan vietti säilyi hyvänä ja tekeminen neidin kanssa oli hauskaa.

Mä olen todella tyytyväinen tähän ryhmään. Kouluttaja on hyvä ja osaava. Ja kerrankin on kouluttaja joka oikeesti sanoo, että mitä kannattaa parantaa ja mikä oli hyvää. Mä tykkään.

Ens viikolla on sitten ekat hakutreenit ja mennään kattomaan ihan toko-toko treenejä. Toivottavasti siinäkin saadaan ryhmäpaikka.