Muutaman päivän taukoilun jälkeen rupesi taas treeni-into kasvamaan niin suureksi, että oli pakko lähteä treenaamaan. Tälläkin kertaa saatiin seuraksi Kati ja Geena ja paikaksi Leppävaaran urheilupuisto.

Nattalla oli treeniohjelmassa ruutua (yllätys,yllätys), tunnaria, kaukoja, luoksetuloa, metallia ja yleistä sähläämistä.

Treenit alotettiin ruudulla. Ruutu meni ihan jees, mutta ei mitenkään järin hyvin. Ruudun päässä Natta meni enemmän jäljellä kuin suoraan tykittämällä. Tehtiin muutaman kerran ja jätettiin asia hautumaan.

Seuraavaksi luoksetulo ruudusta pois päin. Tämä oli kyllä big mistake, sillä ruudun palkka veti Nattaa niin paljon, että siellähän se jumitti. Saatiin muutama ihan ok suoritus tehtyä. Vauhti ei kylläkään ollut ihan niin hyvä kuin olisin halunnu. Taikka toivonu. Saatiin tehtyä myös yksi hyvä stoppi, joten lopetetiin treenit siihen.

Seuraavaksi metallia vauhtinoutona Katin toimiessa apparina. Tällä tekniilla se nouto on sellanen kuin haluan, mutta yksi ei sitten kokonaisena liikkeenä toimi?!? Pitää miettiä tätä viisaampien kanssa.

Kaukoissa saatiin kaikissa vaihdoissa hyviä onnistumsia, eikä Natta kertaakaan jumittanut. Vielä seiso-maahan ei ole ihan täydellinen, mutta etenemä on tosi vähäistä ja takapalkan kanssa vähenee koko ajan. Eli enemmän tekniikka jumppaa, jotta oikeat liikeradat jää muistiin.

Tunnarissa saatiin tehtyä hyvä treeni. Ekassa pelkkä haistelukasa, jossa ei ongelmia. Seuraavassa haistelu + oma ja ihan nätisti Natta haisteli koko kasan läpi, ei näpsiny ollenkaan ja toi oman sieltä.

Treenien lopuksi vielä ruutu kertaalleen, joka oli ihan super.

Ihan vikaksi Tempo pääsi vielä hassuttelemaan kentälle. Tempon seuraaminen oli Tempoksi hyvää. Mä en vaan osaa pikku koiraa opettaa seuraamaan. Liikkeestä maahanmeno bra, kaukot hyvät. Luoksetulo vähän venys, mutta tein varmaan jotain eritavalla kuin äiti on opettanu. Tempohan vois joskus lähteä kisoihin mukaan maskotiksi. Josko sillekin saisi sen AVO1 tuloksen.

Treenien jälkeen vielä lenksu Talissa Katin ja Geenan kanssa. Tuntuspa oudolta olla treenaamassa kerrankin näin aikaseen. Kiitos paljon!