Tottistreeneistä en oo jaksanut erikseen kirjotella. No, eipä me paljon olla treenailtukaan. Kotona otetaan iltasin aika jonkun liikkeen ja sitten lenkillä pari juttua.

Kotona ollaan lähinnä treenailtu noutoa. Pikkukapulalla nouto toimii tosi hyvin. Tottispuolella olen Nattalle nyt opettanut noudoissakin, että Natta tulee suoraan sivulle. Tämä on Nattalle huomattavasti helpompi ja kivempi juttu. Metallinoutoakin ollaan pari kertaa kokeiltu, eikä sen kanssa ole mitään ongelmia. Ehkä se voisi olla hieman nopeampi, mutta hyvinhän se metalli sieltä maasta nousee. Pitäisi jostain ostaa uusi isompi kapula. Pitää käydä vaikka Messarista kattomassa, jos sieltä löytyisi.

Avon paikallaoloakin ollaan nyt pari kertaa otettu. Eipä sen kanssa sen suurempia ongelmia ole. Nätisti Natta pysyy paikallaan, eikä ole viime aikoina mennyt lonkka-asentoonkaan.

Jäävät liikkeet on tulleet nyt viime aikoina nopeemmiksi. Ollaan lenkillä leikitty vaan niin, että aina välillä käskyttelen Nattan istumaan, maahan tai seisomaan. Koskaan Natta ei tiiä että mitä pitää tehä ja tää on auttanu. Myös pallopalkasta on ollu huomattavasti apua.

Sais nyt vaan ne joulukuun kisat kunnialla hoidettua, niin sitten voisi ruveta kunnolla treenailemaan avon liikkeitä kisakuntoon.