Ollaan me kyllä treenattu, vaikka ei mitään ilmestykkään. Työ- ja harraskus kiireiden takia sitä ehtii kotona käydä vaan nukkumassa. Hope so tää tästä rauhottuu joskus.

Tiistaina Keravalla treeneissä. Saatiin kunnon häiriötreenit mopopojista ja viereisen kentän koirakoululaisista. Nattan kanssa ruutua, eri tempoja seuraamisessa, luoksetulo ja p-olo. Seuraaminen oli ihan super hyvä. Pitkät matkan juosten ja hitaalla eivät aiheuttaneet ongelmaa. Noita pitää nyt ottaa säännöllisesti, jottei treenaaminen unohdu. Ruutuun tehtiin 4 toistoa ja ne oli ihan super hyvä. Ja p-olohan oli varmaa Nattaa. Luoksetulon vauhti oli super. Stopit tein väärässä järjestyksessä, mutta molemmat oli ihan täsmällisiä. Tokalla läpijuoksu, jossa oli pientä hidastelua.

Keskiviikkona CB treenit. Ohjelmassa ruutua, liikkeestä istumista, kaukoja ja p-olo. P-oloissa tehtiin kisamainen kehään siiryminen. Natta oli reunassa Janskyn vieressä. Normi N. Kaukoissa maahanmenot rupee luonnistumaan, mutta vielä vaatiin hirmusesti toistoja, toistoja ja toistoja. Liikkeestä istumisissa eka oli hidas => ei kylläkään liikkunut. Seuraavat oli sitten hyviä ja nopeita.

Viikonloppuna Turussa. Lauantaina äitin kanssa Haunisissa esteitä tekemässä ja sekä hallittuja ylilyöntejä tekemässä. Tosi helposti pelkällä leikillä tuon koiran saa menemään yli. Hyvin se kuitenkin maltto rauhottuakin, kunhan vaan mä annan sille sen mahdollisuuden. Eli ei enää este-leikki-este-leikki sessioita, vaan välillä kunnon rauhat. Mutta ei niissä esteissä itsestään mitään ongelmia ollut.

Sunnuntaina treenit lähikentällä. Taas tehtiin hallittuja ylilyöntejä. Nyt ylilyönnit tapahtui huomattavasti nopeemmin, mutta myös palautuminen oli nopeempaa. Nyt sitten tiiän, miten tästä jatketaan.

Ens vuoden suunnitelmat meni nyt hieman eteenpäin. Lisäinfoa tulee sitten lähempänä, kun asiat varmistuu.