Tänään mulla oli eka työpäivä ja koirat oli koko päivän keskenään. Kotiutumisen ja lenkkeilyn jälkeen ajattelin Nattan kanssa hieman treenailla, kun kerran intoa oli.

Aluksi otettiin kaukoja. Istu-seiso toimii lyhyellä matkalla, joten vahvistan nyt sitä ja pikkuhiljaa rupeen kasvattamaan matkaa. Ja seuraavaks täytyy sitten ruveta treenaamaan seiso-istu. Pari kertaa tänäänkin kokeilin sitä Nattan kanssa, mutta istumaan mennessä Natta vetää toista jalkaa hieman eteenpäin. Täytyy kokeilla, miten tuossa sais sen pysymään paikallaan. Maahan-istu-maahan toimii tällä hetkellä hyvin ja varmistelen sitä makupaloilla.

Sitten kokeiltiin noutoa pikkukapulalla. Natta ei suostunu ottamaan kapulaa ollenkaan suuhun. Mä en tajua, että mistä nuo ongelmat TAAS johtuu. Innokkaasti kuitenkin menee kapulalle, mutta ei ota suuhun.

Eteenistuminen on ruvennu nyt toimimaan. KOkeilin tänään ilman näyttämistä ja Natta tuli hyvin istumaan ja vielä tarpeeks lähelle. Siihenkin vaan toistoja. Nattallahan suoraan sivulle tulo on niin vahva, joten eteenistumisesta tulee helposti vino. Tän takia sitä on nyt tahkottu ja paljon.

Lopuksi otettiin vielä maahanmenoja. Leikki oli Nattan mielestä super-hauskaa ja maahamenot nopeutui kokoajan.

Ai niin! Laitan tähän samaan nyt lauantain treenit. Eli oltiin äitin kanssa hallilla käymässä ja siinä vähän treenailtiin. Nattan knassa otettiin yhtä hyppyä ja a-estettä. Avustuksen kanssa Natta tajusi mitä siltä vaaditaan ja hyppäsi nätisti. Samati pienen avustamisen kanssa a-este meni hyvin ja vauhdikkaasti. Kontaktitkin otettiin nätisti.

Ulkona oltiin Topille häiriönä. Natta malttoi tehdä nätin luoksetulon, vaikka Topi olikin maassa. Seuraaminen oli häiriön alla ihan kohtuullista. Kyllä se tässä pikkuhiljaa rupee sujumaan..