Perjantain kunniaksi kävin tallomassa Nattalle jäljen tuohon lähipellolle. Jäljellä oli mittaa noin 150 metriä ja vielä tehtiin ihan suora jälki. Jäljen alussa (noin. 15 ask.) oli makupaloja joka askeleella ja sen jälkeen makupalojan vaihtelevasti 6-10 askeleen välein ja välissä taas joka askeleella. Jäljen päässä purkki. Jälki sai vanheta noin 1,5 tuntia. Keli hieman tuulinen.

Jäljen alussa Natta hieman pyrki rynnimään eteenpäin neliveto päällä. Mä yritin parhaani mukaan jarrutella sitä. Noiden 20 ekan askeleen jäkeen Nattakin sai taas ideasta kiinni ja sen jälkeen jälki oli tosi kiva olosta. Ei yhtään rynnimistä, kiskomista tai vetämistä. Natta tarkisti hyvin kaikki askeleet ja kaikki makupalatkin jäljeltä löydettiin. Loppu purkilla Nattan kanssa sitten hengailtiin ehkä liian vähän aikaan.

Kokonaisuutena olen kyllä tyytyväinen. Tohon alun mielentilaan pitää kiinnittää enemmän huomiota. Jäljelle lähdetään rauhallisesti ei kohkaten. Samoin siellä loppu purkilla vietetään aikaa enemmän.

Sain käskyn ruveta tekemään loivia käärröksiä jäljelle ja hieman pidempiä. Ja ne kepitkin pitäis opettaa. Tod.näk. päädyn siihen, että Natta luovuttaa kepit ottaen ne suuhun.