Sunnuntaina illalla oltiin taas tokoilemassa Kirsin kanssa Keravalla. Nattalle tehtiin sm:mien liikeitä ketjutettuna.

Ekassa pätkässä vahvisteltiin epävarmoja asioita eli luoksetulon stoppia ja kaukojen istumista. Ekaksi tehtiin kaukoja. Vaihdot onnistus hyvin ja pääsin palkkaamaan nousuta joka kerta. Ei yhtään epäröintiä, eikä yhtään vajaata nousua. Tää oli tosi hyvät.

Seuraavaksi tehtiin luoksetulon stoppeja kierroilla. Lenkeillä ollaan ahkerasti kierrelty puita ja Natta näyttää tajunneen homman. Hierroista sain hyvän vauhdin ja hyviä stoppeja. Nyt ei yhtään tullu pitkäksi. Lopuksi tehtiin läpijuoksuja apparin kanssa.

Tokassa setissä tehtiin ketjutettuna luoksetulo, liikkeestä seisominen ja kaukot.

Luoksetulo oli ihan ok. Alussa vauhti oli hyvä, stoppi oli just eikä melkein, mutta loppu hidas. Mistä se on taas ton hitaan tulon keksiny. Pitää kokeilla seuraavissa treeneissä uudestaan, että miten menee vai toistuuko sama ongelma.

Liikkeestä seisominen oli sitten ihan 10. Ei mitään ongelmia, mutta eihän tässä ole koskaan ollutkaan.

Kaukot meni ja ei menny. Ekassa istumaan nousussa joutusin antamaan toisen käskyn, mutta sen kanssa nousi hyvin (ei jääny vajaaksi). Maahanmenot ja toinen istuminen meni sitten paremmin.

Treenien lopuksi tehtiin kaksi paikallaoloa. Ekassa tehtiin normi p-olo Hupin kanssa. Ei ongelmia. Tokassa tehtiin niin, että Hupi teki luoksetuloja Nattan takana. Siinä Natta oli hieman levoton (pää kääntyili liikaa). Huomautin siitä muutaman kerran ja sen jälkeen Natta oli paljon rauhallisempi. Tälläsiä treenejä pitää tehdä lisää. Ollaanhan me niin treenattu, että Topi tekee luoksetuloja yms. edessä tai vieressä, mutta ei niin että se häiriö tulee takaa.

Iltalenkeillä ollaan nyt tehty 10 x kaukojen ekaa nousua. Välillä toimii välillä ei. Toisaalta takapalkka jumittaa Nattaa, mutta ainakin aikasemmin se sai siitä enemmän varmuutta. No, testaillaan ja katotaan mitä saadaan aikaseks. Agirotu on loistava häiriötreeni paikka, joten käytetään sekin hyväkseen viikonloppuna.