Perjantai illaksi oltiin Katin kanssa varattu Sporttikoirahalli käyttöön. Koska työt haittaa pahasti harrastuksia, niin sopiva aika oli vasta klo 22 illalla (tai yöllä, miten sen nyt ottaa). Oltiin ajoissa paikalla ja käytiin tyttöjen kanssa lenkki, ennen kuin alotettiin treenailut.

Natta sai alottaa tällä kertaa. Aluksi tehtiin seuraamista, joka ei todellakaan ollut parasta Nattaa. Ihme haahuilua oli ilmassa, joka näky lähinn kontaktin puutteena. Juoksupätkä oli sen sijaan ihan super hyvä ja sen jälkeen normaaliinkin seuraamiseen tuli sitä kaivattua potkua.

Sitten siirryttiin tekemään luoksetuloja. Aluksi läpi, joka oli hyvä. Sitten stopilla, joka meni läpi, kuten seuraavakin. Sitten tein stopin lyhyemmältä matkalta joka oli hyvä ja lopuksi vielä läpi. Suurin ongelma syntyy siitä, kun Natta tulee niin vauhdilla, että stopit venyy. Pitää ottaa talviohjelmaan näiden hiominen parempaan kuntoon. Toisaalta harvoin tulee kisoissa ihan niin täysillä kuin treeneissä ja kisoissa stopit taas toimii.

Seuraavaksi siirryttiin tekemään ruutua. Kaksi ekaa kertaa tehtiin purkille (jota ei todellakaan matosta näkynyt) ja ne oli super hyvä. Virittelyssä likkasi hyvin, eikä  Natta nyt välittäny yhtään Katin huuteluista. Kolmas tehtiin tyhjään, joka sekin oli hyvä. Maahanmenossa vaan jäi kyynärät hieman ilmaan. Neljäs oli sitten taas suoraan purkille ja se oli mycket bra. Eli otetaan noita ruudun loppuja nyt sitten erikseen ja ruudussa pääasiassa aina se purkki.

Metallikin meni ihan kivasti. Natta lähti laukassa kapulalle, hieman epäili nostaa Geenan vierasta kapulaa, mutta ilman käskyä nosti ja toi hyvin. Lopun perusasento oli hieman vino. Tästä kuitenkin super palkka

Lopuksi vielä tunnari kisamaisesti. Tämä oli ihan super hyvä. Natta meni laukalla kapuloille. Haistelun alotti keskeltä ja kävi tarkastamassa oikeen puolen, haisteli loppun palasi takasi ja haisteli vasemman puolen. Siellä klikkasi oman, haisteli viereisen ja toi oman. Ihan super hyvä tämäkin. Noin kun tekis kisoissakin.

Sitten Natta pääsi autoon odottamaan, kun auttelin Katia ja Geenaa. Hyvin sitä jakso treenailla myöhään illalla. Nattaan se ei vaikuttanut mitenkään. Nyt saatiinkin hyvä tuntuma hallista talvea ajatellen ja jatketaan treenejä.