Keskiviikkona tokoilemassa taas Kirsin kanssa. Nattalle tehtiin nyt tokan kehän liikkeet ja lisänä merkkiä, kaukoja, nouto ja se p-olo.

Ekassa sessiossa tehtiin seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja hyppy.
Seuraamisessa tein vaan ihan lyhyen pätkän, jossa oli kaikkea mahdollista käännökset, juoksu, pieni suora. Seuraaminen oli tosi kivan olosta ja näköstä. Käännöksetkin meni ihan super hyvin. Kontakti ei tippunu kertaamaan, vaikka häiriötä oli paljon.

Liikkeestä maahanmeno oli kanssa hyvä. Valmisteleva oli hyvä ja maahanmeno kaiketi nopea. Ei ainakaan moitteita siitä tullut. Lopuksi vielä hyppy super häiriössä, kun Hupi haukkus metrin päässä takana. Ei mitään ongelmaa. Hyvin haki hyppyä katseella ennen liikettä hyvä hyppy, nopee istuminen ja hyvä paluu. Edes perusasento ei ollu vino. Ja tämän jälkeen Natta sai super palkan ja leikittiin.

Tokassa sessiossa tehtiin aluksi merkkiä, joka oli hyvä. Natta meni hyvällä laukalla merkille ja hyvät pysähdykset. Mietin vaan sitä, että miten paljon siitä sitten lähtee pisteitä (vai lähteekö), kun Natta ei ole ihan täysin merkin takana (on noin klo 10 kohdassa)? Pitääkö tohon puuttua vai?

Seuraavaksi tehtiin kaukoja. Aluksi tein eri pituisilta matkoilta pelkkää istumisesta palkkaamista. Kaikki istumiset oli hyviä, eikä yhtään vajaata tullut. Tän jälkeen tehtiin yksi super takapalkalla, niin että hyvästä istumisesta vapautin Kirsin antamalle purkille. Tämän jälkeen kaukot kisamaisesti ilman palkkaa. Kaikki vaihdot oli hyviä, eikä yhtään vajaita. Tämän jälkeen tehtiin pieni liikkeestä seisominen ja sen jälkeen kaukot taas super palkalla. Taas oli ihan loistava nousu. Jos nyt sovelletaan näitä vanhoja tuttuja metodeta ja yritetään sen kanssa saada istumiset varmoiksi. Nyt näissä treeneissä näkys se vanha Natta (kaukojen suhteen). Ei yhtään epäröintiä tai epävarmuutta.

Ennen p-oloja tehtiin vielä yksi nouto kisamaisesti. Se oli Nattaksi tosi hyvä eli vauhtia oli, eikä yhtään epäröintiä.

Lopuksi vielä p-olo. Tällä kertaa olin näkyvillä, eikä mitään ongelmia.

Tällä kertaa treenit oli ihan super hyvät. Natta teki asiat juuri niin hyvin, kuin se osaa. Hyvällä mielellä nyt sitten pidetään hauskaa ja lepäillään ennen sitä H-hetkeä. Vielä ei jännitä, mutta ens viikolla voi olla eri asia.