Pitkästä aikaa päästiin hakuilemaankin. Näitä treenejä olen kyllä kaivannu. Virittelynä taas muutamat tuonnit. Olin unohtanut rullaan repulle, joten tehtiin tuonnit tunnarilla eli saatiin muutaman tunnaritreenitkin samalla. Nämä tuli hyvin, eikä mitään ongelmaa.

Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Natta lähti täysillä maalimiehelle ja täysillä se sieltä kapulankin kanssa tuli. Eli ei huomauttamista.Toka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Tännekin neiti tykitti täysillä ja rullakin tuli suoraan sivulle. Kolmannelle maalimiehelle Natta ei ekalla uponnut tarpeeksi syvälle. Tässä mun olis pitäny lukea koiraa paremmin ja viritellä se paremmin. Tokalla kun virittelin kunnolla ja lähetin vasta, kun oli nenä kunnolla auki, niin täysillä mentiin taas maalimiehelle. Nytkin rulla tuli hyvin suoraan käteen. Kaikki näytötkin onnistus hyvin.

Treenit meni kyllä ihan super hyvin. Voi kun päästäisiin useemmin treenaamaan, niin päästäisiin sinne kisoihinkin joskus.