Viikonlopun jälkeen en ole edes ajatellu tokoa ja niitä ahdistavia kaukoja tai tunnaria. Pitää aluksi saada itelleen selväksi se, miten teen ja vasta sitten ruveta Nattan kanssa niitä tekemään. Ruutu on oikeestaan ainut mitä ollaan käyty tekemässä ja sekin ennen EPK:n treenejä.

Ruututreenien alussa vahvistin ruudun katsomisesta. Hyvin Natta klikkasi ruudun ja toistojen jälkeen rupesi jo komentamaan mua, kun ei pääse sinne. Seuraavaksi tehtiin perään juoksu eli Natta lähetys ruutuun ja ite lähdin Nattan perään ja palkkasin ruudussa. Toimii, mutta en siltiuskalla montaa kertaa tehdä.  Seuraavaksi Annu tuli auttamaan eli Natta näki kun pallo vietiin ruutuun. Tää oli hyvä. Seuraavaksi kaks tyhjään ruutuun, eikä mitään ongelmaa. Ja lopuksi vielä palkka ruudussa, eikä mitään ongelmaa. Huomattavasti varmempi tuo ruutu on nyt kuin aikasemmin, mutta vielä tarvitaan treeniä.

No, itse tottisryhmät treenit meni ihan hyvin. Aluksi tehtiin ilmottautuminen Sinin&Soilan kanssa Markukselle. Tehtiin kisamaisesti eli Natta irti ja siitä suora siirtyminen p-oloon. Ilmoittautumisessa ei mitään ongelmia, vaikka jouduttiin aika kauan odottelemaan. Seuraaminen p-oloon oli hyvä ja paikallaolo nyt normi Nattaa. Ei mitenkään reagoinut toiseen koiraan, vaikka tekivät hyppyjä yms.

Oma treenisessio alko seuraamisella +henkilöryhmällä. Henkilöryhmässä ei mitään huomautettavaa. Seuraaminen oli ihan ok, mutta ei mikään super. Sellasta kun kisoissa. Käännökset oli hyviä ja samoin tempon vaihtelut. Koska edellisenä päivänä oltiin tehty koko kaavio, niin nyt pilkoin tota ja palkkasin välillä.

Lopuksi tehtiin vielä jäävät eli seisominen ja istuminen. Istumisen valmisteleva oli hyvä ja istuminen myös. Voisi olla inan nopeempi eli sitä nyt treenataan. Seisominen oli hyvä, mutta hieman luimisteli. Mutta nyt se ainakin seisos, koska viikonloppuna Natta meni vaan maahan.

Kokonaisuutena ihan hyvät treenit.

Tiistaina oltiin Petikossa juoksemassa ja samalla otettiin esteitä. Aluksi täyskorkeeta A:ta. Ekalla juoksin vierellä, mutta koska siinä ei ollut mitään ongelmia, niin Natta sai mennä itsenäisesti. Ei tuossa mitään ongelmia ollut. Sen jälkeen oli pakko kokeilla sitä metristä. Ekalla kolautti paluussa, liekö luullut hyppäävänsä matalampaa. Tokalla ja kolmannella kerralla hyppäsi hyvällä tekniikalla, eikä mitään viitteitä kolauttelemisestä.