Tänään oli sitten vuorossa vuoden vikat bh-treenit. Koska kel oli mitä oli (satoi kaatamalla vettä), niin pidettiin yhteistreenit. Oli kiva pitkästä aikaa tehä yhdessä kaikki, sillä samalla tuli toisenlaista häiriötäkin.

Ekana otettiin paikallaolot. Koska treenipaikalla oli mahdollisuus mennä piiloon, niin käytin senkin hyväkseen ja menin vähäksi aikaa kontin taakse. Natta pysyi koko ajan todella nätisti maassa. Tällä kertaa ei edes yrittänyt vetää itseään lonkka-asentoon. Todella levollisen ja varman oloinen paikallaolo kokonaisuutena.
Pitää nyt vaan ennen kisoja saada pari häiriöpaikallaoloa, niin eiköhän se ihan hyvin mene.

Tämän jälkeen otettiin pujottelutreeni. Alussa Natta kyttäsi enemmän ohi menevää koiraa, mutta patukan kanssa sain kontaktin pysymään tosi hyvin. Natta istua tapitti sivulla tosi nätisti. Omallakin pujotteluvuorolla Natta ei välittänyt toisista koirista pätkääkään ja hommaa tehtiin mun kanssa.

Seuraavana oli sitten luoksetulo kujassa. Odottaessa Natta hieman piippasi ja halusi lähteä ohi juoksevien koirien mukaan. Kiellon jälkeen kuitenkin hiljeni ja sen jälkeen Natta malttoi istua rauhassa sivulla. Omalla vuorolla ei sitten ollut mitään ongelmia. Jäi nätisti paikalleen kun jätin  ja tuli vauhdilla luokse. Ei otettu eteenistumista, koska nyt oli vaan tavoitteena saada vauhdikas luoksetulo.

Lopuksi vielä liikkeestä maahanmenoja, niin että toinen koira tuli vastaan. Seuraaminen ei ollut parasta Nattaa, korvat oli varmaan jääneet autoon tai johonkin. Ekalla kerralla ei mennyt kunnolla maahan, mutta tokalla käskyllä meni sitten nopeesti. Sama juttu toistettiin sitten pari kertaa ja sillon maahanmenot oli hyviä ja nopeita.

Hyvällä mielellä jäädään nyt bh-tauolle heinäkuuhun asti. Kiitos koko ryhmälle kivoista treeneistä ja heinäkuussa sitten nähdään taas! Toivottavasti!