Vaan sekopäät lähtee vapaana viikonloppuna klo 6 liikenteeseen ihan vaan turisiksi agilitykisoihin. Lauantaina oli vuorossa yksilökisat.

Paikalla oli niin paljon tuttuja, ettei kaikkien suorituksia ehtiny edes kattomaan tai ylipäätänsä moikkaamaan. Lähinnä parkkeerattiin kolmosten kehän reunalle ja siinä tuli päivystettyä lähes koko ajan. Topi yllätti mut positiivisesti suorituksella. 0 tulos ja finaaliin. Sieltä ja illan tokalta radalta 10. Ekaan kertaa näin myös Annan ja Elgoksenkin radalla ja tosi kivan näköstä menoahan se oli. Anna lupautui kokeilemaan sm-kisojen jälkeen miltä Nattan kanssa liitety tuntuu. Jospa Annasta saisikin Nattalle ohjaajan agikentille. e015.gif

Urhoollisesti istuttiin kolmosten kehän reunalla iltasella sateessa, tuulessa ja viimassa. Hieman kylmähän siinä oli, mutta ei voinu jättää välistä kun oli niin paljon hyviä koiria. s065.gif

Carakin löysi ikäistään seuraa. Lauantaina Cara paini grotsku palleron kanssa ja sunnuntaina saivat kaverin auspain kanssa aikaan painimista.

Sunnuntaina tosiaan oli vieläkin aikasempi lähtö. Äiti ehdotti, että olisin jääny kotio nukkumaan, mutta joukkuekisoja en halunnu skipata. Onneksi sunnuntaina oli sentään parempi keli. Paisto siellä sen verran aurinko, että onnistuin naamankin polttamaan. 

Idiottivarmojen joukkue Topi, Ninja, Zira ja Senni starttasivat heti tokana ja tekivät tosi hienot radat. Siinä sitten piti koko päivän jännittää, että riittääkö palkinnoilla. Lopulta Zeniläiset jäivät 0,02 sek päähän ja joukkue oli 3. Ihan huippu hienoa! Onnittelut vielä kaikille.

Minna, muistaa sitten treenata sen Ninja the sirkuskoiran kanssa Kieli ulkona

Mutta me ei treenata vaan lepäillään ja yritetään tervehtyä (mikä on parempi paikka tulla kipeeksi kuin koirakisat). Vaikka Nattakin oli vaan turistina mukana, niin ihmeen väsyny se oli. Nyt yritetään parantaa mun flunssa ja antaa Nattan levätä kunnolla, jotta se on ens viikonloppuna iskussa.