Keskiviikkona käytiin töiden jälkeen tekemässä taas jälki. Mentiin samalle pellolle kuin sunnuntaina. En kyllä tiiä, että saisiko sinne mennä, mutta ei kukaan ole ainakaan tullut kieltämäänkään.

Tällä kertaa tein Nattalle noin 250 askeleen jäljen, jossa oli kaksi käännöstä vasemmalle ja yksi oikealle. Taas makupalat oli joka 10 askeleella. Jälki sai vanheta noin 25 minuuttia ennen kuin lähdettiin töihin.

Nattan vire pellolle mentäessä oli paljon rauhattomampi kuin mitä se oli sunnuntaina. Natta kuitenkin malttoi todella nätisti tehdä töitä. Nenä pysyi hyvin alhaalla koko ajan. valjaiden kanssa se onkin onnistunut paljon paremmin. Kulmat aiheuttaa nyt sitten ongelmia. Tai no, kulmissa Natta ruveaan helposti pyörimään paikallaan. Tai no, ongelma lähtee siitä, että Natta menee aluksi helposti kulmasta yli, korjaa kuitenkin nätisti ite virheen. Korjaamisen jälkeen tulee paljon pyörimistä ja hyörimistä.

Taas olin todella tyytyväinen Nattan tekemiseen. Kulmien suhteen palataan nyt askel taaksepäin eli rupean tekemään loivia kaarteita ja sitä kautta pyrin saamaan kulmat paremmiksi. Toivottavasti nyt viikonlopun aikana pääsisi valosaan aikaan pellolle, niin näkisikin missä mennään. ;)