Citybelgit järjesti kaikkien luokkien tokon epikset tänään Hyvinkäällä. Olin lupautunut menemään sinne hommiin ja koska avoimessa oli vaan muutama koira, Natta pääsi häiriökoiraksi, jopa kahteen kertaan.

Treenattiin tässä samalla voin kehään menoa ja poistumista. Eipä siinä mitään ongelmaa. Ekalla p-olossa viereinen koira lähti kaksi kertaa liikkeelle. Natta ei siitä mitään välittänyt. Maahanmeno olis voinu olla nopeempi, mutta istumaan nousu oli hyvä. Tokalla kerralla jäin näkyviin, koska mulal oli huonot fiilikset toisen koiran pysymisestä. Eihän se toinen koira siellä maassa pysyt ja lähti tulemaan Nattaa kohti. Natta ei tästä välittäny yhtään. Hyvin pysys. Käänsi päätä vaan pois, niin kun ei edes olis huomannu. Tässäkin maahanmeno oli hidas, mutta istumaan nousu hyvä. Ja mikä positiiviistä saatiin ainakin kunnon häiriötreeni siitä, että muut nousee ylös. Luottaa taas tuohon koiraan entistäkin enemmän, kun tietää sen pysyvän siellä. Ja kaikista hienointa oli se, että Natta ei kertaakaan haistellut p-olojen aikana, vaikka häiriötä oli paljon.

Kisojen jälkeen tehtiin Annan avustuksella tunnari. Ekassa kasassa vaan väärät ja tokassa 5+1 ympyrässä. Tää oli ihan loistava. Ekassa lähti kasalle hyvin ja haisteli siellä hyvin. Tokalla lähetyksellä meni hieman sivuun, haisteli kapulat järjestelmällisesti läpi ja nosti oman sieltä. Mä olen niin tyytyväinen tästä. Tässäkkin häiriötä oli vaikka kuinka paljon, mutta Natta ei välittäny. Teki töitä ja malttoi haistella. Ei ehkä kannata ottaa paineita tunnarin suhteen. Kyllä se kisakuntoon saadaan.