Viimeiset hakutreenit ennen kolmen viikon kesätaukoa pidettiin Luukissa ja taas aivan uudessa maastossa. Maasto oli Nattalle haastava. Vasemmalla puolella oli paljon isoja kaatuneita puita sekä jyrkkää kalliota. Oikealla puolellla oli taas tiheää metsää, märkää suota sekä jyrkkää kalliota.

Nattan kanssa oli tarkoitus ottaa yksi maalimies, mutta jos se ei mene hyvin niin sitten myös toinen. Eka maalimies otettiin vasemalle puolelle. Maalimies oli piilossa jyrkänteen puolessa välissä ja sinne päästäkseen Natta piti juosta kahden ison kaatuneen puun alta. Mahdoton tehtävä pikku belgille?!?

Ekalla lähetyksellä Natta kyllä lähti hyvin ja meni jopa sen ekan kaatuneen puun ali, mutta toisen puun alitukseen ei itseluottamus riittänyt. Tokalla lähetyksellä lähti kiertämään vasempaa kautta, eikä uponnut kunnolla. Kolmannella lähetyksellä vein sitä hieman pidemmälle ja Natta sai hyvän hajun. Tämän jälkeen Natta upposi maalimiehelle todella nätisti. Taas Natta kuljetettiin puoleen väliin ja siitä luoksetulo.

Päätettiin ottaa myös toinenkin maalimies, koska ensimmäinen ei mennyt hyvin. Toinen maalimies oli mun mielestä haastavammassa paikassa. Päästäkseen maalimiehelle piti mennä tiheän kuusikon läpi ja juosta jyrkännettä ylös. Jo maalimiehelle mentäessä Natta oli sopivan innokas ja heti ensimmäisellä lähetyksellä lähti todella vauhdikkaasti. Ensimmäinen lähetys onnistui heti todella hyvin.

Tyytyväinen olen kuitenkin Nattan suoritukseen kokonaisuutena. Luoksetulot (mitkä olivat aikaisemmin ongelmat) on nyt kondiksessa, eikä oikeastaan mitään ongelmia niissä ole. Hyviä pistoja tulee paljon, mutta vaikeissa maastoissa huomaa hyvin sen, että itseluottamusta ei ole vielä tarpeeksi. Nyt taukoillaan kolme viikkoa ja sitten katotaan miten sujuu.