Lauantaina taas pakattiin Punto valmiuteen ja auton nokka kohti Espoota. Nattan kanssa on niin ihanaa matkustaa, kun neiti sammahtaa muutaman minuutin matkan jälkeen.

Lauantai iltapäivä meni shoppaillessa. Ekana otettiin Eevan kanssa Mustin & Mirrin Outlet, josta tarttui mukaan Nattalle uusi kaulapanta. Tämän jälkeen suunnaksi Ikea, josta kävin hakemassa kaksi mattoa lisää. Ikean jälkeen ajeltiin Vantaan kämpän ohi ja käytiin siinä viereisellä pellolla Nattan kanssa lenkillä. Vieläkin Natta muisti ne kaksi paikkaa mistä pääsee suoraan juoksemaan joenrantaan ja sinnehän se pikku neiti sitten kirmaili. Lenkin jälkeen otettiin suunnaksi Jumbo. Jumbossa kävin ostamassa huivin jota olin käyny jo kattelemassa muutaman kerran. Olihan se kallis, mutta kerran se vaan kirpasee. Vielä Prisman kautta hakemaan uusi treenireppu ja sitten Heseen.

Myöhemmin päivällä käytiin vielä Eevan ja Nattan kanssa kävelemässä lenkillä pelloilla. Olen kyllä hieman kade tollasista lenkkimaastoista. Natta nautti ihan älyttömästi kun sai juosta ja pomppia ihan vapaasti. Erityisesti Natta nautti ojissa rymyämisestä.

Lenkin aikana otettiin Nattan myös pari hakupistoa. Eka pisto oli huono, koska Natta ei heti tajunnut ottaa rullaa suuhun. Ekalla siis helpotin asiaa niin, että neitikin ymmärsi mikä oli homman nimi. Tämän jälkeen ilmaisut rupesivatkin sujumaan ihan mukavasti. Natta meni vauhdikkaasti Eevalle, eteni hyvin ja toi rullan suoraan mulle. Vikalla otin myös näytön ja siinä Natta oli taas hieman hämillään, mutta ruvetaan nyt näitäkin treenaamaan.

Sunnuntaina sitten suunnattiin auton nokka kohti Kirkkonummea ja belgien tokon rm-kisoja. Oli tosi kiva käydä kattomassa toko-kisoja pitkästä aikaa. Omakin kisainto kasvoi samalla huomattavasti. Kisoissa oli paljon kivan oloisia koiria ja suoritusia. Spesial onnittelut uudelle rotumestari Metelle ja Heidille sekä Minnalle ja Ninjalle. Kisoissa tuli vietettyä koko päivä.

Alku illassa lähdettiin vielä treenailemaan Nattan kanssa. Eeva teki meille jäljen vanhenemaan ja sillä aikaa käytiin taas pelloilla käppäilemässä. Nattalle otettiin taas parit rullantuonnit. Vitsi Natta oli loistava taas. Nyt näyttää tuokin homma sujumaan. Nopeat menot ja tuonnit. Tällä kertaa näytötkin onnistui hyvin. Tästä on kyllä tosi kiva jatkaa rakentamaan noita ilmaisuja. Ipo-rm:stä pitää vaan muistaa ostaa lisää noita irtorullia... niin ja jatkossa Nattan kanssa varmaan siirrytään ruotsalaiseen rullaan...

Haun jälkeen käytiin ajamassa se jälki. Jälki lähti ihan kivasti liikkelle. Natta teki kyllä maltilla töitä, mutta nenä oli kyllä kieltämättä hieman ylhäällä. Kulmassa Natta meni reilusti ohi ja vasta apujen jälkeen Natta osasi lähteä oikeaan suuntaan. Toinen kulma menikin sitten paremmin. Kulman jälkeen Natta lähti menemään liikaa vasemmalle. Korjauksen jälkeen lähti tosi hyvin menemään ja loppu menikin sitten paljon paremmin. Pitäis vaan useemmin ajaa noita jälkiä. Ite vieläkin ohjaan aivan liikaa, mikä vaikuttaa Nattan tekemistä.

Illan päätteeksi otettiin vielä vähän tottisteluja. Treenit alkoi seuraamisella. Seuraaminen itestään meni tosi kivasti, mutta käännöksissä Natta liikaa irtosi. Millä mä saan ne korjattua paremmiksi? Seuraavana oli vuorossa liikkeestä maahameno. Tässä Natta ennakoi todella pahasti... liekö johtunut siitä, että käytin niitä ennakkosanoja vai mistä. Tokalla kerralla meni jo paljon paremmin. Maasta istumaan nousu jäi kyllä vajaaksi. Liikkeestä seisominen oli ihan nappi. Tämän jälkeen kaukot (normaalia lyhyempi matka), jotka onnistui ihan kivasti. Natta nousi nätisti ja varmasti ylös. Lopuksi vielä paikallaolo niin, että Eeva häiriköi. Hyvin pysyi siinä paikalla. Ennen noutoa vielä otettiin seuraamiset häiriössä. Aluksi Natta hieman kyttäili Eevaa, mutta malttoi kuin malttoikin tehdä nätisti töissä.

Lopuksi otin vielä noudon kisamaisesti. Hyvin nosti, mutta meni hitaasti kapulalle ja palautti hitaasti, mutta teki. Noudon kanssa ollaan nyt edetty varmasti ja hyviä tuloksia on jo tullut. Nyt en saa mokata tuota.

Maanantaina sitten tultiin Nattan kanssa takasin Kauhavan mettään.

Kiitos Eevalle kaikesta; yöpaikasta, seurasta, treeniavusta yms. Nähdään taas parin viikon päästä! Nattalta pusut favorit ihmiselle.