Uusi työ on ollu niin väsyttävä, etten ole paljon jaksanu viikon tekemisiä kirjottamaan saatika treenaamaan. Vaikka sitä vapaa-aikaa on nyt rutkasti enemmän kuin ennen (kiitos lyhyiden matkojen), niin sitä ennemmin menee lenkille kuin treenaa.

Keskiviikkona oltiin Hyvinkäällä Kirsin, Hupin ja Sintti-pennen kanssa. Natta piti vielä taukoa, mutta sen sijaan Tollo pääsi tekemään. Topi ei yhtään niin paljon kuumu mun kanssa kuin mitä äitin kanssa. Ja sen kanssa oli niin kivaa treenata.

Lauantaina iltalenkillä piti Nattan kanssa alottaa tekemään jotain. Koska pakkanen näyttää taas kiristyvän, niin en uskaltanu paljon tehdä. Seuraaminen (lyhyt) oli ihan kivan olosta. Askelsiirtymät ja käännökset oli hyviä. Nyt huomaa sen, että Natta käyttää taas peräänsä paljon paremmin kuin tossa välillä. Eli jumit on pois. Kaikki jäävät oli hyviä, eikä yhtään väärää asentoa tullu. Kaukoissa lyhyeltä matkalta kaikki vaihdot (s-i-m-s-m) ihan paikallaan. Jospa tässä pikku hiljaa uskaltais enemmänkin treenata.

Topin kanssa seuraamista, luoksetulo, jäävät. Topi tekee niin ihanasti töitä, eikä tällä(kään) kertaa ollu mitään huomautettavaa.

Sunnuntaina päästiin kuukauden tauon jälkeen hakuilemaan. Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Kaks ekaa pistoa oli hyvät, rullan tuonnit ja näytöt hyviä. Kolmannella mokasin itte. Lähetin Natta ja vahingossa sanoin ei, jollon koira käänty takasin. Uudella lähetyksellä ei uponnu tarpeeksi pitkälle, mutta kolmannella meni sitten hyvin. Siitä tulikin hyvä pisto, hyvä rullan tuonti ja hyvä näyttö.

Topin kanssa käytiin tekemässä neljän esineen ruutu. Topille neljä pistoa ja neljä esinettä. Hieman pikku Tollo välväsi, mutta mun mielestä se ei ole mun tehtävä puuttua tohon (koska ei ole mun koira).

Tästä pitkästä taukoilusta ja huonosta treenitalvesta johtuen Nattan VOIn korkkaus siirtyy pidemmälle. Jotta ne liikkeet saadaan kuntoon, niin pitäis varmaan treenata. No, onneksi päästään taas hyvään oppiin ja hope so niitä epiksiäkin olis.