Nyt pitäis viire olla ohitse vähäksi aikaa. Ja on aikaa kirjotella tämäkin ajantasalle.

Nattan vointi ollut mun mielestä ihan hyvä. Tokihan mitään suurempia rasituksia ei ole ollut, mutta ilman lääkkeitä ollaan selvitty. Viime sunnuntaina käytiin Eevan ja koirien kanssa mettälenkillä ja siellä Natta painoi muiden mukana. Torstaina oltiin fyssarilla, joka kävi Nattan läpi. Pahin kohta oli suuri se selän kohta, jota Natta sillon ekalla elänlääkäri kerrallakin aristi. Ja tuo kohta on tod.näk. suurin syy siihen takapään tärinään. Yhden kerran jälkeen saatiin neiti jo parempaan kuntoon, mutta vielä käydään pari-kolme kertaa Riinan käsittelyssä. Mutta kyllä tosiaan yhden kerran jälkeen jo muutoksen huomasi. Natta käytti mun mielestä toista takajalkaa jo paljon paremmin ja isä (joka ei yleensä huomaa mitään) sanos, että Natta liikkuu paljon paremmin ja on muutenkin rennompi. Riinan ohjeiden mukaan pikku hiljaa ruvetaan kokeilemaan, että kestääkö ja mitä kestää. Eihän tuo toki kipuile, kun ei mitään rasittavaa tee. Joskohan tässä olis suunta ylöspäin.

Ens viikolla olis tosiaan näyttely johon Natta olis ilmotettu. Melkein tekis mieli viedä Natta kehään, kun näyttelyssä on vaan 6 grotskua. Vaikka Natta on karvaton, niin ei se vielä ihan kalju ole... joten mietitään...

Tiistaina alko Sormusen Virven vetämä neljän kerran tokokurssi. Kati ja Geena lähti kurssille meijän kanssa. Ekan kerran ohjelmassa oli paikallaolot, jäävät ja hyppy. Paikalla istuminen oli Nattalta ihan ok. Tätä ei olla varsinaisesti tehty, joten jäin näkösälle ja vkävin aina välillä palkakaamassa. No, sen palkkaamisen vois jättää jatkossa pois, koska palkkaamisen jälkeen Natta rupes haistelemaan maata. Paikallamakuussa Natta meni viereisen käskystä maahan, mutta eihän itse makuussa ongelmia ollut. Kerran piti käydä huomauttamassa haistelusta. Ärsyttävää! Mistä se on nyt tuon haistelun keksiny. Rutiinin puutetta?!? Epävarmuutta?!?

Jäävät tehtiin Nattan kanssa putkeen, ilman idarin kävelyä. Liikkeestä istuminen oli hyvä, liikkeestä seisominen hyvä, mutta liikkeestä maahanmenossa Natta meni istumisen kautta, joten se oli hidas. Mä olen aina kuvitellu, että Nattan istuminen olis jotenkin huono, mutta nyt kun sen näki videolta niin ei se niin huono olekkaan. Maahanmeno pitää ehdottomasti saada paremmaksi, joten treeniä siihen.

Hyppyä me ei Nattan kanssa voida vielä tehdä, joten tehtiin ihan normi nouto. Huomaa tästäkin, että ei olla sitä piiiitkään aikaan tehty. Natta meni ravilla kapulalle, ei nostanu kunnolla koska kyttäsi Geenaa ja toi ravilla takasin. Saatiin tähän pari vinkkiä, jota ruvetaan treenailemaan. Josko sitä kautta saisi asennetta kapulaa kohtaan.

Hyvä kurssi ehdottomasti näin yhden kerran jälkeen. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa kertaa.

Keskiviikkona oli sitten CB:n treenit. Ne meni Nattan osalta tosi huonosti. Vire oli jossain huitsin nevadassa. P-makuussa perhana rupes haistelemaan kunnolla. Piti käydä vähän ravistamassa. Tätä pitäis nyt tehdä apparin kanssa, jotta pääsis nopeemmin puuttumaan tuohon.

Perusasennot oli tosi huonoja, eikä Natta oikein jaksanu keskittynä niiden tekemiseen. Samoin täyskäännökset oli ihan surkeita. Lopuksi kaukot. Siitä huomasi loistavasti keskittymisen puutteen. Purkkia kytättiin, tehtiin liian nopeita vaihtoja, itsenäisiä vaihtoja, mutta ei onneksi liikuttu. No, toisaalta eihän aina voi mennä niin loistavastikaan.

Jottei totuus unohtuisi T,mikä se on P, mikä se on, S, mikä se on TPS! Mun "kadoksissa" ollut jääkiekko innostus kasvoi kevään myötä entisiin mittasuhteisiin ja tietenkin loistavan kevään kruunaa se ainut ja oikea... Mestaruus!

 Ja lopuksi vielä pieni pyyntö. Jos tänne blogiin kommentoisitte, niin olisi kiva tietää ihan nimikin ennemmin kuin ihan anonyymi kirjottaja.