Perjantaina saatiin Nattan kanssa vieraita, kun äiti ja isä tuli kera Tollon ja Caran kanssa kylään. Nattan mielestä tää oli super hauskaa, joten sen piti tunnin välein käydä vieraita herättelemässä. Mä sain nukuttua tosi hyvin, eikä Carakaan tullut herättämään kertaakaan. Cara-kakaralle ei tarvii sanoa, kuin pöö niin toinen heittäytyy sellalleen häntää heilutellen. Hölmö pikku belgi se on.

Päivällä käytiin äitin kanssa tekemässä pikku treenit Tammistossa. Natta teki kiertoja, täyskäännöksiä, haukutuksia. Haukku irtosi tosi hyvin, eikä siinä ongelmaa. Kierrot oli hyviä ja vauhdikkaita. Täyskäännökset oli mun mielestä huonoja, äitin mieletä ihan ok. PItää kuulemma palkata toisin ja muistaa kehua enemmän.

Ilalla käytiin vielä treenaamassa Viikissä kera Marian ja Minnan. Ehdittiin tehdä Nattan ja Pekon kanssa p-olot ennen kuin alko sataa. Ja sen jälkeen sitä vettä tuli sitten ihan kunnolla. Nattan p-istuminen oli hyvä, siinä ei ollu ongelmaa. Samoin p-makuu oli hyvä. Miten Natta haistelee vaan ns. tutussa seurassa, mutta heti kun on vieraammat niin ei mitään ongelmaa. Mun paluu on vielä hieman "outo". Eli siinä Nattasta huomaa mielistelyn, joten tähän pitää keksiä jotain.

Nattan kanssa ekassa setissä tehtiin ruutua, täyskäänöksiä ja hautuksia. Ruutu oli super hyvä. Nyt saatiin tehtyä lähetykset tyhjään ruutuun ja kauempaa kuin aikasemmin. Kerran N. jäi eturajalle, mutta itsenäisesti korjas oikeeseen paikkaan.

Haukku irtosi ihan jees ja seuraaminen oli ihan ok. Mä en vieläkään ole niihin täykkäreihin tyytyväinen, mutta en myöskään osaa niitä toisin opettaa.

Tokassa setissä tehtiin kaukot. Alussa kaksi kertaa takapalkalla, josta seurasi hieman jumitusta ja kääntymistä. Vikalla tehtiin virittelyillä. Tässä vaihdot oli tosi hyvät, eikä Natta yhtään kääntyny.

Treenien jälkeen pikku lenkki Marian ja poikien kanssa. Natta pääsi juoksentelemaan pitkin peltoja ja ojia Rosson kanssa.