Kuten aikasemmin tuolla mainitsin niin viime viikolla Natta rupesi taas kipuilemaan. Ja sama toistui Arjan luona, kun Natta joutui kiipeemään rappusia. Päätin sitten käydä kuvauttamassa Nattan, josko sieltä syy löytyisi.

Tänään käytiin Apexissa kuvissa. Natta kuvattiin rintarangasta hännän päähän asti. Onpa koira ainakin tutkittu kokonaan.

Rintaranka terve, selkä terve, lanneranka terve, lonkat priimat, kyynärät priimat, olat priimat, polvet priimat. Eli kuvista ei selvinnyt yhtään mitään. Tokihan on kivaa, että sieltä ei mitään vakaavaa löytynyt, mutta mistä se kipuilu sitten johtuu.

Nattahan kipuilee vaan kun joutuu hyppimään, menemään pk-esteitä tai kiipeemään rappusia.

Tietenkin kaikki suunnitellut kisat/menot joutuu nyt unohtamaan. Natta olisi päässyt luonnetestiin, mutta se perutaan samoin kuin Porin näyttely. Se näyttely ei suuremmin harmita, koska Natta on tiputtanut karvoja todella paljon. Samoin VOIn korkkaus siirtyy vähintään heinäkuun alkuun, ihan vaan noiden tyhmien doping varoaikojen takia. Enhän mä toki kipeän koiran kanssa kisoihin ole menossa, mutta kuurit loppuun + kuukausi on todella pitkä aika.

Seuraavaksi suunnataan fyssarille, josko sieltä saisi jotain apuja.

Eläinlääkäri varotteli, että kannattaa varautua siihen, että Nattan pk-ura olisi tässä. Mä en kuitenkaan suostu vielä luovuttamaan. Uskon, että aikaa se vaatii mutta kun mitään ns. rankavikaa ei ole.

No, nyt on tärkeintä että saadaan pikku beeki kuntoon.