Nyt ei ole pikku peekillä kaikki kunnossa. Vahvasti epäilen valeraskautta tai muuta sen tyyppistä. Toisaalta Natta syö ihan normisti, ei tee pesää, lenkeillä on ihan normi. Eikä mitenkään vaikuta kipeeltä tai onnu, eli olisko jumissa. Olen kyllä yrittäny hieroa sitä aina iltasin. Eilisissä tokotreeneissä Natta oli vaan varjo itsestään ja itseasiassa nyt kun tarkemmin miettisin sitä, niin Natta oli vaisumpi jo lauantaina.

Eiliset treenit meni pääasiassa pälyilyyn. Natta otti hirveesti häiriötä ympäristöstä, mitä ei normisti tee. Yritin leikkiä, niin ei leikkiny ollenkaan, ruoka ei maistunu juurikaan. Yritin haukuttaa.... Joo, haukku se, mutta ei niin kuin normisti.

No, ne treenit meni sitten tämän takia ihan surkeesti. Hyppy, joka on ennen ollu super hyvä... Ei ollenkaan.. Tokihan sitä ei olla tehty kahteen kuukauteen. Täyskäännökset ei toiminu ollenkaan. Ne ei ollu yhtään niin täpäköitä kuin normisti. Joo, eli ei tehty sitten mitään kummempia. Ainu mikä toimi oli p-makuu.

Me nyt sitten pidetään loppu viikko taukoa ja katotaan josko pikku belgin mieli paranisi. Ainakin viikonloppuna Natta pääsee Caran ja Topin kanssa riekkumaan Turussa.