Sain jo moitteita siitä, etten ole pitkään aikaan blogiin kirjottanut mitään.
Kolmen viikon loma Turussa meni ihan hujuksessa. Pääasiassa me vaan laiskoteltiin.

Muutaman kerran Natta pääsi äitin kanssa hallille agilityä treenaamaan. Natta on kyllä erityisen taitava siinä. Äiti suostui Nattan kanssa treenaamaan, jos Turkuun muutetaan. Saa nähdä miten käy. Tai sitten agilitystä tulee Nattan eläkelaji tokon jälkeen.

Tiistaina Paula kävi moikkaamassa Nattaa pitkästä aikaa. Voi sitä Nattan riemua ja iloa, kun näki ketä sieltä tuli. Mielistelyä, pusuja ja jatkuvasti pyörivä häntä oli kyllä Nattan tavaramerkki koko kahden tunnin ajan.

Keskiviikkona lähdettiin ajamaan sitten kohti Helsinkiä. Kerrankin lähdin ajoissa liikenteeseen, koskaen tienny miten vaikeeta Vuosaaressa on liikkua. Matka lähti hyvin liikkeelle, mutta tyssäsi Paimiossa siihen että Puntosta irtosi pakoputki. Mun pikku Punto, jätti ekan kerran kolmen vuoden aikana tienvarteen.
No, siitä sitten paniikki soitto iskälle, että mitä nyt. Mun kun piti olla klo 15 Helsingissä työhaastattelussa. Iskä oli töissä ja äiti koulussa (ja kännykkä kotona). Seuraavaksi kummisetälle puhelu, että missä ajelee, mutta oli Raumalle. Sitten soitto Runosmäkeen äitin isälle, että tulisko heittämään mut Kaarinaan, että saan Astran. Vielä piti soittaa, että tulen kyllä haastatteluun mutta myöhässä, koska auto hajos. Reilu puoli tuntia odoteltiin siinä sitten kyytiä. Tuta tuli ja saatiin tavarat siirrettyä Volvoon ja samalla iskä soitti, että sai jonkun tuuraamaan, joten tuo Astran Paimioon. Ja taas odoteltiin. Puoli kahden aikaa vihdoin sain auton joka toimi. Samalla iskä sai Punton ajettua takasin Turkuun.

Mä jatkoin siitä sitten kera Nattan ja tavaroiden matkaa kohti Helsinkiä. Onneks moottoritie nopeutti matkaa ja Vuosaaren satamassa oli helppoa ajaa, sillä olin paikalla vaan 20 minsaa myöhässä. Tunnin verran me siinä juteltiin ja keskusteltiin. Ens viikolla sitten tiiän, että sainko sen työpaikan.

No, anyway... Kävin vielä Tikkurilassa syömässä ja Nattan kanssa lenkillä ja sen jälkeen lähdin ajelemaan Kauhavalle. Osa matkasta oli ihan älyttömän liukasta ja Kauhavalla olin vasta klo 23 maissa. Hieman väsytti, kun perille päästiin.

Täällä on ihan älyttömästi lunta ja illalla oli paljon pakkasta. Nyt on onneksi hieman lauhtunut. Toivottavasti lauhtuis vielä enemmän, että sais Astran takaluukunkin auki.

No, kuitenkin. Aamulla sain sitten itteni sängystä ylös huonosti nukutun yön jälkeen. Mulla oli ajamisesta niskat niin kipeet, että puoli yötä meni valvoessa. Kouluun kun päästiin, niin samalla tuli tieto että tämän päivän tunnit peruttu. Great! Turhan takia sitten tännekin tulin.