Tänään oli tokokurssin eka kerta todella märissä ja sateisissa tunnelmissa.
Kurssi pidettiin Kupittaalla, joten luvassa oli häiriötä.

Ekaksi otettiin ihan vaan perusasentoja. Kahdessa ekassa Natta oli sillä fiiliksellä, että ei vois vähempää kiinnostaa. Sen jälkeen kaivoin patukan taskusta ja johan lähti sujumaan. Otettiin kolme kertaa patukan kanssa ja sen jälkeen taas ilman patukkaa. Nämä sujuivat kyllä varsin hyvin. Sen jälkeen otettiin sivulletuloja edestä ja perusasennot olivat vinoja. Patukan kanssa nämäkin saatiin sujumaan hyvin. Eli nyt jatkossa otetaan 4x patukka, 4x ilman. Näin treenataan nyt sitten ja katotaan mitä saadaan aikaan.

Seuraavaksi luoksetulo lyhyeltä matkalta (kuten stopin jälkeen). Taas Natta oli asenteella evvk. Parin patukkatreenin jälkeen saatiin taas normaali vauhti ja into mukaan. Tärkeetä on, että sama vauhti säilyy niin ennen stoppia kuin stopin jälkeenkin. Nyt kun olen tätä miettiny, niin todella harvoin sitä tuleekin otettua niitä luoksetuloja lyhyeltä matkalta. Eli enemmän lyhyitä matkoja, välillä pitkiä, stoppeja ihan erikseen esim. lenkillä.

Lopuksi otettiin vielä ryhmäpaikallaolot. No problem. Natta oli ihan nätisti. Seuraavaksi otetaan piiloja mukaan.

Kiva mieli jäi näistä treenejä. Kiva huomata, että sade ei ollut Nattalle suurempi ongelma. Kokonaisuutena vois sanoa, että enemmän patukkatreenejä ja pidetään hauskaa.