Perjantai illaan ratoksi oli vuorossa bh-treenit Luukissa. Nattan kanssa treenit meni todella hyvin tällä kertaa.

Kentälle tultaessa otettiin Nattan kanssa ilmoittautuminen. Tultaessa Natta seurasi hyvin ja istui. Käteltäessä Ninaa Nattakin oli sitä mieltä, että hänenkin pitää tervehtiä. Kieltäessä kuitenkin istui nätisti. Lopuksi vielä istuttiin siinä Nina edessä vähän aikaa ja vaaditiin sitä kestävyyttä.

Aluksi otettiin seuraamista remmissä. Itse kiinnitin huoiota siihen, että en nyi remmistä, en pidä kättä takana enkä tuijota koiraan. Tämä toteuti hyvin ja samalla Natta seurasi todella hyvin. Paikka oli oikea ja kontakti pysyi todella hyvin. Pääasiassa otin suoria seuraamispätkiä, mutta pari käännöstäkin tein. Käännöksetkin on parantunut huomattavasti tässä viikonaikana, kun ollaan niitä treenattu tehokkaasti.

Tämän jälkeen otettiin liikkeestä maahanmeno. Se oli katasrofi. Käskyn jälkeen Natta hiipi ja hiipi todella pitkän matkan. Vasta kun katsoin ja mulkasin, niin meni maahan. Ja lisäksi maahanmeno oli todella hidas. Tähän pitää nyt tehdä jotain. Pakko saada tota varmemmaksi ja nopeemmaksi.

Seuraavana oli vuorossa liikkeestä istuminen. Natta oli ihan ihmeissään, kun ei jäätykään seisomaan eikä menty maahan. Ekaa kertaa kokeiltiin tätä ja meni kyllä yllättävän hyvin. Tätäkin pitää enemmän vaan treenata.

Lopuksi otettiin vielä ryhmä paikallaolo (koska meitä oli niin vähän paikalla). Natta laitettiin makaamaan tervun viereen, että häiriön määrä olisi suuri. Natta pysys siellä todella hyvin. Ei tapahtunut sellasta heilumista, kuin mitä Topin kanssa. Ite olin suurimman osan ajasta selkä Nattaan päin. Yhden kerran Natta veti itsensä lonkka-asentoon. Kävin sen korjaamassa, koska en suo sitä. Natta ei kuitenkaan liikkunut. Korjauksen jälkeen pysyi hyvin.

Kokonaisuutena hyvät treenit ja kasvatti kyllä huomattavasti treeni-intoa.

Eikä se BH-koe loppu vuodesta ole ihan mahdoton tavoite.