Maanantaina pääsin taas äitin ja Lauran kanssa treenailemaan Haunisiin.

Nattan kanssa keskityttiin treenaamaan seuraamista. Viime aikoina ollaan tehty vireen nosto treenejä ja nyt sen seuraksena Natta on ruvennut edistämään ja poikittamaan. Tämä johtuu osittain siitä, että olen aina palkannut Nattan oikeelle.

Nyt tehtiin aluksi pitempää pätkää, jossa edisti tosi pahasti. Sen jälkeen ruvettiin tekemään vaan yhden-kahden askeleen seuraamisia. Nattan piti näissä malttaa tehdä töitä, vaikka vire olikin korkeampi. Kyllä siinä mitattiin pienen belgin kestävyyttä.

Lopuksi tehtiin vielä eteenmeno. Natta kyttäsi äitiä tosi pahasti, joten varmuuden vuoksi Nattalle käytiin nostamassa patukka. Lähti kuitenkin vauhdilla ja lähes suoraan patukalle. Hyvä, hyvä!

Autolle kun otiin menossa, niin Natta alotti taas sen läl-läl leikit. Ei halua autoon, ei varmaan. Tämä tapahtuu vaan sillon, kun vapautan Nattan ja neiti saa tehdä ihan mitä haluaa. Tämä ongelma on syntynyt nyt samalla kun alotettiin vietinnosto treenit. Nyt pitää miettiä, joku juttu millä Natta saisi purkaa sen tilanteen (ruoka, lelu). Sitä nyt kokeillaan ja katotaan mitä tulee.

Eteenmenoon vois laittaa jonkun superpalkan, mitä ei muuten käytetä. Sen kanssa Natta sais sitten ihan miten haluaa. Kun koira on rauhallinen, niin sitten autoon. Let see!