Pitää nyt yritää kirjottaa jotain muistiin, kun vielä muistaa. Mä olen paiskinut töitä todella paljon ja sama tahti jatkuu ens tiistaihin saakka. Hope so sen jälkeen hieman rauhottuisi.

Viime tiistaina Hyvinkäällä treenaamassa tokoa Kirsin kanssa. P-makuu oli hyvä. Ekana Nattalle tunnari, joka oli tosi hyvä. Haisteli hyvin ja nossti sieltä oman. Luoksetulon maahanmenot oli hyviä. Perusasennon paikka taaksepäin alkaa myös löytymään. Ihan hyviä toistoja satiin aikaseksi. Kaukot takapalkalla toimii tosi hyvin. Nyt kun olen palkannu eri vaiheista, niin Nattakin on paljon skarpimpi. Lopusi vielä hyppy. Otin Nattan kanssa ihan matalan hyvin. Natta hyppäsi ihan ok, mutta ei ollut oma itsensä. Mm. patukan nostaminen vesilataköstä oli ihan yök-yök, eikä hyppääminen ollu  mitenkään normi Nattaa.

Lopuksi tehtiin vielä 6 rullaan ilmasu sarja. Eipä tässä mitään ongelmia ollut. Kaikki rullat tuli ihan käteen asti ja vielä tosi vauhdikkaasti. Miksi kentällä nuo toimii, mutta mettässä sitten tökkii pahasti?

Keskiviikkona sitten Katin ja Geenan kanssa Viikissä. Ennen Katin tuloa hypytin Nattaan aidan yli. Natta hyppäsi hyvin, mutta joku siinä hyppytekniikassa pisti pahasti silmään. Nattan treenit alko taas tunnarilla. Tunnari oli kyllä ihan super hyvä. Mielentila on nyt oikee ja treenit sujuu hyvin. Seuraavaksi tehtiin yllätys, yllätys perusasentoja. Kahdella ekalla piti muistuttaa paikkaa taakse, mutta sen jälkeen loput oli hyviä. Sitten otettiin lyhyitä seuraamispätki, jonka tavoitteena oli saada Natta pysähtymään oikein. Natta helposti pysähdyksissä hiihtelee eteenpäin, mutta nyt toimi ihan jees. Lopuksi vielä luoksetulon maahanmeno, joka oli hyvä. Treenien jälkeen käytiin vielä Katin kanssa lenksulla. Kiitos lenkki + treeniseurasta.

Torstaina pika pyörähdys Maunulassa, jossa Natta teki p-makuun. Se oli ihan jees, mutta pää pyöri turhankin paljon. Siitä jatkettiin sitten matkaa Taliin, jossa oli tottisryhmän treenit. Nattan treenit alko seuraamisella, jonka aikana ammuttiin. Ekalla paukulla korvat kääntyivät paukun suuntaan tosi voimakkaasti, mutta tokaan ei sitten reagoinut mitenkään. Johtuukohan siitä, että pitkään aikaan ei olla paukuteltu. Seuraavana a-este,jossa ei ollu mitään ongelmaa. Sitten luoksetulo, jossa N. ei sitten tehnyt mitään. Jumitti. Treenit ei todellakaan menny hyvin. Kentällä treenasi toinenkin ryhmä joka vaikutti mun omaan tekemiseen todella paljon. Ja se taas vaikutti Nattan tekemiseen. Että näin... No, ei aina voi sujua hyvin.

Torstai iltana Natta sitten rupesi taas kipuilemaan selkänsä. Yö oli yhtä tuskaa, mutta onneksi oli lääkeitä, joita iskeä kitaan. Eli näemmä kipua aiheuttaa hypyt, esteet ja rappuset. Normaali liikunta, irti riekkuminen, kevyt treenaaminen ja pyörälenkit selkä kestää, mutta nuo raskaat jutut on vaikeita. Keskiviikkona mennään sitten kuvauttamaan selkä varmuuden vuoksi. Toivottavasti jotain vastauksia saisi.