Tiistaina treenailtiin taas Kirsin ja Hupin kanssa Keravalla. Nattan kanssa tehtiin aika perussetti eli p-olo x 2, luoksareita ja liikkeestä istuminen.

Ekaksi normi p-olo ja siinä nyt ei ole mitään ongelmia. Sen jälkeen tehtiin p-olo niin, että Hupi teki ja Natta oli paikallaolossa. Ei mitään ongelmia. Rauhallisesti se siinä makoili, vaikka Hupi teki vieressä mitä. Melkein jopa juoksivat Nattan päältä, mutta ei sekään ollut ongelma.

Seuraavaksi kaivettiin jostain kaapin perukoilta eteenistuminen. Ei olla tehty tota ties koska viimeksi. Ja ennenkuin sitä taas saa kaikki vihat/kritiikin niskaan, niin mä olen tietoisesti jättänyt sen opettamisen näin hyöhäseksi. Pääpaino meillä on kuitenkin ollut tokossa ja siinä eteenistuminen ei ole pakollinen juttu.
No, anyway... Tehtiin aluksi lyhyeltä matkalta, niin että palkkasin sylkäsemällä makupaloja. Hyvin ipana muisti, että mikä homman nimi on ja teki hyvä eteenistumiset. Sitten kasvatettiin matkaa. Eteenistumsiet oli suoria mutta loppumatka oli inan hidas. Tämän jälkeen kokeiltiin niin, että ite lähden liikkeelle ja jossain vaiheessa käännyn koiraa kohti. Tää autto. Natta tuli vauhdilla eteen istumaan ja istumiset oli ihan suoria. Lopuksi otettiin vielä edestä sivulle siirtymisiä ja ne oli ihan loistavat. Ekalla hieman hyppeli Topi-tyyliin, mutta muistuttamisen jälkeen sekin jäi pois.

Tokassa setissä otettiin liikkeestä istumista. Tätäkään ei olla tehty pitkään aikaan. Ekalla tehtiin liike kisamaisesti, jotta näin missä vaiheessa on. Istu kyllä, mutta istuminen oli hieman hidas. Sen jälkeen vahvistelin makupalojen ja patukan kanssa nopeita istumisia ja se autto. Istumiset nopeutui ihan huomattavasti.

Oli kyll tosi kivat tokotreenit taas. Paljon saatiin aikaseksi ja nyt tiedän missä mennään. Ei se kisat lokakuussa, mikään utopistinen tavoite ole. Viikonloppuna saadaan tunnarit Turusta, joten päästään treenaamaan sitä Outin neuvoin.

Treenien lopuksi tehtiin Nattan kanssa ilmasuja neljän setti. Nää jäi hieman unholaan sm-kisojen takia, mutta nyt pitää tehdä taas tehokuurina. Nattasta ei kyllä mitenkään huomannut, että on ollut taukoa. Vauhtia oli ja varmasti Natta Kirstiltä haki rullat. Kerran Hupi pääsi riuhtaisemaan ittensä irti ja komentamaan Natta ja sillon Natta tiputti rullan. Meni kuitenkin heti perään hakemaan uuden, eikä mitään ongelmaa. Nyt toi joka kerta käteen asti rullat, eikä tiputellu niitä. Oli kyllä ihan super hyvä ilmasut. Nyt kun alkais mettätreenit, niin pääsis vähän vaikeuttamaan näitä ja askeleen eteenpäin. Pitää yrittää saada kavereita kökkimään meille mettään tai kentälle, jotta Nattalle saataisiin uusia/vieraita maalimiehiä. Vapaehtoisia?!?