Viime lauanaina mentiin hakuilemaan pienellä porukalla Kauhalaan. Taisi muuten olla eka kerta, kun siellä ei ollut niitä veneen päristelijöitä paikalle.

Ennen treenien alkua otin Nattalle taas muutaman rullan tuonnit, jotka tuli hyvin perille asti. Koska tokokisat oli niin lähellä, Nattalle otettiin vaan kolme maalimiestä.

Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Vauhdilla lähti pistolle ja vauhdilla tui rulla käteen. Näyttökin oli hyvä. Toka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Tänne puolelle oli alamäkeä koko matkan, joten jännitin ite, miten menee. Yhä hyvällä vauhdilla se sinne upposi ja rullakin tuli vauhdilla perille. Näyttö oli taas hyvä. Kolmas maalimies olikin sitten eri paikassa kuin kuviteltiin, joten saatiin Nattalle tehtyä pari tyhjää. Ekalla tyhjällä upposi hyvin ja teki näpsäkän piston. Tokalla kaarsi vasemmalle (sinne missä mm oli), mutta huusin pois, koska eihän sen maalimiehen siellä pitäis olla. Kolmannella sitten Nattan nenä näytti niin vahvasti maalimiehen suuntaan, että sinne se oli pakko lähettää ja siellähän se maalimies oli. Nytkin rulla tuli hyvin ja näyttö oli hyvä.

Taas oli hyvät treenit. Saatiin tahattomasti hyviä tyhjiä alle. Seuraavalla kerralla Nattalle 6-8 maalimiestä ja kotona ruvetaan kattomaan kiinnon kanssa.